Details, Fiction and kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt details fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med God Som Ny kan du være trygg på at du fileår en mobil som fungerer som den skal, og det er kun de mobilene som greatestår en omfattende kvalitetssjekk som blir godkjent. Dersom for eksempel skjermen er skadet, bytter vi den ut med en ny skjerm hos et autorisert verksted.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Dekningen gjelder fra den opprinnelige kjøps­datoen for AppleCare+. Mer om AppleCare+ Hvilke leveringsalternativer finnes, og når fileår jeg varene? Shipping estimates are based on product availability and also the delivery alternative you select. You’ll have a remaining shipping date after you place your get.

A Professional will Examine your machine about the location, so the trade-in credit rating you get in the store could vary from your approximated trade-in benefit you acquired on the internet When the condition doesn’t match Whatever you explained.

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom 80-a hundred%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

Rykter i siste liten hinter om at iPhone 15 fileår et digert zoom-kamera og at Extremely-navnet diskuteres

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

iceUng er perfekt for alle beneath 15 år som vil ha mye facts for pengene. Du fileår 5 GB information i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og data du ikke bruker opp rulles automatisk about til neste måned med Data Rollover.

Det andre 12 megapikslers vidvinkelkameraet skaper nydelig opplyste bilder, selv i dårlige lysforhold med opptil tre ganger raskere autofokus. Portrettmodusen med Depth Handle tillater en mer naturlig bokeh-effekt og kommer med mer lyskontroll for å gi deg finest mulige resultater, hver gang.

Mobilens funksjoner som høyttaler, mikrofon, skjerm og kamera sjekkes av fagfolk for å sikre at mobilen fungerer som da den var get more info ny, og du kan forvente en batterikapasitet mellom eighty og one hundred% uansett!

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns one GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Information Rollover og bruk i EU/EØS.

Lag videoer med unik lydkvalitet, keep skarpere telefonsamtaler in excess of høyttaleren og se videoer og spill spill med en kinoaktig følelse.

Report this wiki page